fullsizeoutput_27.jpeg-me
fullsizeoutput_39.jpeg-me
1647351387077_LRE_still1_nettiin-me.jpg

THE REAL LAPLAND EX­PE­RIENCE

Lapin turismiteollisuutta kommentoiva taideprojekti, jota toteutan yhdessä mediataiteilija Simi Ruotsalaisen kanssa.

The Real Lapland Experience
Prosessi%20logo,%20pelkk%C3%A4%20kuva%202.jpg-me

Prosessi / Der Prozess

Prosessi / Der Prozess käsittelee väkivaltaisten käytäntöjen todellisuutta kuvataiteen, kirjoittamisen ja sarjakuvan keinoin.


Projektin 1. osan vastuuhenkilönä on Savu E. Korteniemi, tuottajana Lapin taiteilijaseura ja rahoittajana EVZ Stiftung.

Kartasto_pressikuvat_2.jpg-me
Kartasto esittelykuva

PBFF Newspaper Vending Machine / Kartasto

Leh­ti­muo­toi­nen tai­tei­li­ja­kir­ja "Kartasto" (2020) nyt saa­ta­vil­la!

PBFF (Photobooks from Finland) - yhteisö kutsui yhdeksän Suomessa toimivaa taiteilijaa ja/tai taiteilijaryhmää hyödyntämään sa­no­ma­leh­ti­for­maa­tin mahdollisuuksia julkaisualustana. Sanomalehdet julkaistiin elo-joulukuun aikana PBFF -yhteisön sa­no­ma­leh­ti­au­to­maa­tis­sa, joka on esillä Kulttuuritehdas Korjaamon pihapiirissä, Helsingissä.


Minun ja valokuvaaja Karoliina Paatoksen yhteistyön tulos, Kartasto -sanomalehti, oli saatavissa PBFF:n lehtiautomaatista 26.11. - 9.12.2020 välisenä aikana. Etsimme tekstiä ja kuvaa yhdistävässä, karttamuotoisessa teoksessa pohjoisen reaalisia ja myyttisiä merkityksiä. Rakentuuko tuonpuoleisen topografia näkyvän maailman pinnalle, vai onko ”todellisuus” luotu myyttien varaan?


Samalla lehti on minun debyyttini runoilijana: neljä runoa (Teoria, Lähtö, Ylitys ja Paluu) löytyvät kun käännät sivua. Kun lehti on luettu, voit kääntää sen nurin ja ympäri: toiselta puolen löytyy vanhojen loitsujen pohjalta mukailemani Kipuvuori -runo.


Nyt lehtiä on saatavilla suoraan minulta 6 € hintaan. 2 lehteä 10 €, 3 lehteä 14 € (hinnat sisältävät postituskulut). Lehtiä on myynnissä rajoitettu määrä.

Laita sähköpostilla ( savu[at]korteniemi.eu) osoitteesi ja haluamasi kappalemäärä, niin laitan sinulle tilinumeroni ja lähetän lehdet!


Huom: lehti on painettu sa­no­ma­leh­ti­pa­pe­ril­le, joten värimuutoksia saattaa esiintyä.

Yh­teys­tie­dot Contacts

savu[at]korteniemi.eu

Info